Workshops

Gedurende de dag komen drie workshoprondes aan bod. Per workshopronde kunt u een keuze maken uit acht sessies per ronde. In deze gerichte workshops wordt specifiek op de uitdagingen in verschillende marktsectoren ingegaan. In diverse workshops komen concrete praktijkcases aan bod. Belangrijke organisaties en vooraanstaande leveranciers geven deelnemers verdieping. In totaal volgt u dus drie workshops.

Afsluiting
19:20 - 19:45

Powerspeech

De afsluitende spreker van het congres van dit jaar heeft een verfrissende blik op de wereld van de koude. Hij verbindt klassieke organisatiethema's met klimaat- en duurzaamheidsvraagstukken. Hij zal u gaan verrassen en inspireren, en geeft u stof tot nadenken en napraten tijdens de netwerkborrel.

Ruud Veltenaar

Filosoof, investeerder, spreker, trendanalist en "bevliegeraar". Gepassioneerd mens die zich bezighoudt met de megatrends met impact op onze welvaart, leven en werk.

Kom met korting

Bent u lid van KNVvK, STEK, VERAC, NEKROVI, NVKL en/of abonnee van RCC K&L? Dan ontvangt u maar liefst € 50 korting op deelname. U betaalt voor dit congres dan geen € 149 maar € 99

Netwerkborrel:
Na afloop van het congres is er, onder het genot van een hapje en drankje, volop gelegenheid om te netwerken en uw ervaringen met andere deelnemers te delen.

Organisatie en mediapartners

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.