Workshops

Gedurende de dag komen drie workshoprondes aan bod. Per workshopronde kunt u een keuze maken uit acht sessies per ronde. In deze gerichte workshops wordt specifiek op de uitdagingen in verschillende marktsectoren ingegaan. In diverse workshops komen concrete praktijkcases aan bod. Belangrijke organisaties en vooraanstaande leveranciers geven deelnemers verdieping. In totaal volgt u dus drie workshops.

Plenaire sessie
13:45 - 14:15

Regelgeving: actuele stand van zaken

Rolf van Zwieten (Ministerie van Infrastructuur & Milieu) over de actuele stand van zaken m.b.t. implementatie van de F-gassenverordening.

Rolf van Zwieten

Sinds 2002 beleidsmedewerker op Ministerie van IenM (voorheen VROM) op verschillende dossiers waaronder afvalbeleid algemeen, EVOA, mobiliteit, ETS, F-gassen, CCS en geluid. Daarvoor werkzaam als arbeidshygiënist en veiligheidskundige bij een Arbodienst. Studie: Milieuhygiëne aan Landbouwuniversiteit Wageningen.

Plenaire sessie
14:20 - 14:50

Paneldiscussie

Ook leveranciers van airconditioning- en warmtepompsystemen hebben met koudemiddelwetgeving te maken. Om aan de regels te blijven voldoen kunnen verschillende poducttechnische en beleidsmatige keuzes worden gemaakt. Een discussie tussen drie fabrikanten die ieder hun eigen richting hebben gekozen: Carrier (Dick van Giezen), Daikin (Henk Kranenberg) en Western Airconditioning (Anton Dijksma).

Ing. Joop Hoogkamer

Zeer brede ervaring binnen de koeltechniek. Eerder werkzaam voor onder andere Grasso en Hoekloos (tegenwoordig Linde Gas), en momenteel executive director bij Eurovent - binnen Europa de koel-, airconditioning-, verwarmings- en ventilatie-industrie vertegenwoordigt. Is tevens bestuurslid KNVvK

Kom met korting

Bent u lid van KNVvK, STEK, VERAC, NEKROVI, NVKL en/of abonnee van RCC K&L? Dan ontvangt u maar liefst € 50 korting op deelname. U betaalt voor dit congres dan geen € 149 maar € 99

Netwerkborrel:
Na afloop van het congres is er, onder het genot van een hapje en drankje, volop gelegenheid om te netwerken en uw ervaringen met andere deelnemers te delen.

Organisatie en mediapartners

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.